Evde Sıkılma Film İzle

Evde sıkıldığınız şu günlerde yapacak bir şey bulamıyorsanız film izle aktivitesi sizin için bir çözüm yolu olabilir. Öncelikle izleyeceğiniz kategoriyi belirleyeceğiniz bu aktiviteyi sorunsuz olarak gerçekleştirmek için filmkox.net adresini ziyaret edebilirsiniz. Türlü türlü film kategorisinin bulunduğu sitede, aşk filmi seviyorsanız aşk filmi, aksiyon filmi seviyorsanız aksiyon filmi ya da dram seviyorsanız dram filmi izleyebilirsiniz. Popüler oyunculardan tutun da hiç bilinmeyen oyunculara kadar sektördeki bütün aktrislerin filmi bu sitede bulunmaktadır.

Eklenen filmlerde IMDB puanı eklenmektedir. IMDB puanı nedir ? Kısaca açıklayacak olursak filmi izleyen kişilerin puanladığı bir platformdur. İzlemeden önce daha önce izleyenlerin filme kaç puan verdiğini öğrenebilirsiniz. Daha vizyona girmemiş filmlerin fragmanlarını da filmkox.net adresi üzerinden izleyebilirsiniz. Hatta yabancı filmler ülkemize gelmeden önce ABD gibi ülkelerde vizyona girer ve Türkiye’ye gelmeden önce başka platformlarda yayınlanmış olur. Film izle sitesi merakla beklediğiniz filmleri yabancı kaynaklardan bularak Türkçe dublaj veya Türkçe alt yazı seçeneği ile sizlerin izlemesi için editörleri tarafından çevirisi yapılarak siteye eklenir.

Film izlemek son yılların en popüler eğlencesidir. Sizler için sinemayı evinize getiren bu site hiçbir maddi karşılık beklemeden hizmet vermektedir. Siteyi arkadaşlarınıza tavsiye ederek kalitenin farkına varmalarını sağlayabilirsiniz. Yerli filmlerde ağırlığı komedi filmlerine veren sitede ücretli platformlarda yayınlanan filmlerde bulunmaktadır. Ayrıca editörler siteye IMDB puanı yüksek komedi filmlerini eklemeye özen göstermektedir kalitesiz düşük puanlı filmleri siteye eklemeyerek kullanıcı memnuniyetini üst düzeyde tutmayı hedeflemektedirler.

About the author