ÜCRETSİZ ÜNİVERSİTEYE HAZIRLIK KURSU ÖN KAYITLARI BAŞLADI

İED – İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği

BAKGEM işaret dili destekli üniversiteye hazırlık kursu kayıtları başladı.

Bakırköy Belediyesinin desteği ile 4 yıldır BAKGEM’de devam eden Türkiyenin ilk ve tek işaret dili tercümanlı Üniversiteye hazırlık kurslarımız bu yıl yine 2014-2015 senesi içinde devam edecektir. Ücretsiz verilen dershane niteliğindeki derslerde; Türkçe, siyah maske Sosyal, Matematik ve Geometri başta olmak üzere EKPSS, üniversiteye giriş ve diğer yapılacak olan sınavlara hazırlanmak üzere siz gençlerin başvurusu gerekmektedir. Derslere giren hocalarımız; konuları sözel ve yazılı izah ettikleri gibi, aynı zamanda işaret dilinide kullanarak, çift dilli eğitimi gerçekleştirmektedirler.

Eylül ayında başlayıp, Mayıs ayının sonuna kadar devam edecek olan bu kurslar cumartesi ve pazar günleridir.

Bakırköy Belediyesinin önümüzdeki günler için hazırlanması ve yapılanması için talepleri görmeleri gerekmektedir. Liseyi bitirmiş veya lise 3.cü ve 4.cü sınıflarda eğitimlerine devam eden işitme engelliler yararlanabilmektedir.

ied1ied@yahoo.com.tr Bu e-Posta adresi istek dışı postalardan korunmaktadır, görüntülüyebilmek için JavaScript etkinleştirilmelidir adresine yazdırarak ön kayıt yaptırmaları gerekmektedir.

Ön kayıt için son tarih 30 Haziran 2014 pazartesi günüdür..

http://www.siyahmaskesatisi.com/

About the author